Curs de educație montană, 20 martie – 17 aprilie 2018

NoGravity Educational, alături de NoGravity Explorer, vă invită în perioada 20 martie – 17 aprilie la un curs de educație montană pentru copiii între 8 și 12 ani. Acesta este compus din 4 ateliere cu durata de câte o oră, având o frecvență săptămânală.

La finalul acestui modul, sâmbătă, 21 aprilie, este organizată o excursie opțională de o zi la Cabana Curmătura din masivul Piatra Craiului, cu rolul de a recapitula și fixa practic cunoștințele acumulate.

Mai multe informații despre această excursie puteți găsi la adresa: http://explorer.nogravity.ro/produs/excursie-de-1-zi-la-cabana-curmatura-21-aprilie-2018/.

Cele 4 ateliere sunt gratuite. Taxa de participare la excursia opțională este de 250 lei, în acest tarif fiind incluse transportul, servicii de ghidaj, consumabile didactice și masa de prânz.

  • Organizatori: NoGravity Educational și NoGravity Explorer
  • Când? În fiecare marți seara în intervalul 20 martie – 17 aprilie, începând cu ora 19:00 (în prima marți după Paște, 10 aprilie, atelierul NU are loc).
  • Unde?: NoGravity Club (șoseaua Berceni nr. 8, în apropriere de stația de metrou Piața Sudului)
  • Participanți: maxim 15 copii, cu vârste cuprinse între 8 și 12 ani. Prin maniera de prezentare a informației, acest atelier NU este recomandat copiilor cu nevoi speciale de învățare.

Pentru a asimila adecvat subiectul propus recomandăm cu căldură prezența la toate cele 4 ateliere; menționăm însă că atelierele sunt gândite să fie independente, iar prezența se poate face selectiv, funcție de nivel și preferințele participanților.

Fiind vorba de ateliere gratuite, fiecare având un număr limitat de locuri, recomandăm responsabilitate la rezervarea locurilor. Participarea se face prin înscriere online la fiecare atelier în parte, prioritate având copiii care au participat la atelierele precedente.

Atelierul 1 (marți, 20 martie, ora 19:00)

Etică și siguranță montană: care este comportamentul adecvat pe munte, atât din punctul de vedere al siguranței personale și a grupului din care facem parte, cât și din punctul de vedere al protecției mediului.

Pentru înscrieri vă rugăm completați formularul de la adresa: https://goo.gl/forms/1CjUvRyQ1Yr36C6F3

Atelierul 2 (marți, 27 martie, ora 19:00)

Cum citim o hartă montană? standardizarea marcajelor turistice din România, orientarea cu ajutorul hărții și al busolei, interpretarea curbelor de nivel.

Pentru înscrieri vă rugăm completați formularul de la adresa: https://goo.gl/forms/bugUoJbNacPNceny2

Atelierul 3 (marți, 3 aprilie, ora 19:00)

Cum alegem și pregătim un traseu montan? documentarea traseului, căi de acces în zonă, analiza terenului, căi de retragere în caz de urgență, comunicarea cu autoritățile locale (salvamont, parcuri naturale și naționale, rezervații).

Pentru înscrieri vă rugăm completați formularul de la adresa: https://goo.gl/forms/1PtMAz47rcvqxVz62

Atelierul 4 (marți, 17 aprilie, ora 19:00)

Alegerea echipamentului: ce echipament ne este necesar funcție traseu, durata acestuia și vreme.

Pentru înscrieri vă rugăm să completați formularul de la adresa: https://goo.gl/forms/PKLDQkUdXyXDMrlg1.

Pentru mai multe informații sau întrebări nu ezitați să ne contactați la adresa de email contact@nogravity.ro sau la telefonul 031 100 8888.

Date

Mar 20 2018

Time

19:00 - 20:00

Location

NoGravity Club
NoGravity Educational

Organizer

NoGravity Educational
Phone
031 100 8888
Email
contact@nogravity.ro
Website
http://educational.nogravity.ro
QR Code

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *