Proiectele noastre non-profit nu mai pot fi susținute exclusiv din fonduri proprii. Pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău. Modurile în care puteți contribui financiar sunt descrise mai jos.

PayPal și EuPlatesc.ro

PayPal și EuPlatesc.ro sunt soluții simple și sigure pentru donații online. În plus, PayPal permite atât donații punctuale, cât și donații cu o frecvență lunară, pe o perioadă aleasă de donator.

Către donații online

Interfața de donații a PayPal și EuPlatesc.ro.

Donează!

Transfer bancar

Transferul bancar îți permite donații transparente, fără intermediar, direct în conturile noastre. Acestea se pot face atât online, cât și la ghișeu. Tu alegi valoarea și moneda donației.

Conturi noastre

Mai jos poți afla toate datele de care ai nevoie pentru un transfer bancar.

Află mai multe!

2% din impozit (persoane)

Redirecționează 2% din impozit. Pentru tine acest lucru însemnă (doar) completarea unui formular; pentru noi înseamnă șansa de a ne derula proiectele.

Formular 230

Aici poți găsi formularul 230 care te va ajuta să redirecționezi 2% din impozit către noi.

Descarcă!

20% din impozit (companii)

Completând un formular de sponsorizare poți redirecționa 20% din impozitul pe profit către noi. Te asiguri astfel că banii vor fi cheltuiți pentru educație.

Contract sponsorizare

Aici poți găsi contractul de sponsorizare care te va ajuta să redirecționezi 20% din impozit către noi.

Descarcă!
Preferi o sponsorizare în produse? Dă-ne un semn și vom analiza imediat cum putem folosi ajutorul tău la potențial maxim.
Contacteză-ne!