Exploratorii NoGravity
Proiect prin care derulăm întâlniri periodice cu familii interesate de activități montane și geoturism. În carul acestora prezentăm trasee montane și destinații de geoturism, ideale pentru familie.
Naturaliștii NoGravity
Program realizat cu sprijinul NoGravity Explorer, prin care derulăm programe de geoturism și activități practice în Științele Vieții și ale Pământului și astronomie pentru copii, tineri și familie.
Forumul de suport online NoGravity
Proiect care își propune să stimuleze dialogul virtual (și nu numai) între pasionații de geoștiințe și astronomie. De asemenea, proiectul își propune să ofere suport online celor care doresc descopere geoturismul, aventura și escalada.
Înscrie-te!
NoGravity susține performanța sportivă
Program realizat cu sprijinul NoGravity Club și NoGravity Explorer, prin care oferim acces gratuit la activități de aventură cluburilor sportive care lucrează cu copii între 6 și 12 ani din București.
NoGravity susține performanța școlară
Program derulat cu sprijinul Inspectoratului Școlar al Municipiului București, prin care oferim acces gratuit la activități de aventură și escaladă elevilor cu rezultate foarte bune școlare.
Tabăra de geoștiințe aplicate pentru olimpicii naționali la Științele Pământului
Program devenit tradiție, derulat cu sprijinul NoGravity Explorer și al Inspectoratului Școlar al Municipiului București, prin care ajutăm elevii de liceu din București cu cele mai bune rezultate la Olimpiada de „Științele Pământului” să se inițieze în practica geologică și să îți îmbunătățească cunoștințele teoretice în geoștiințe.