Jurnal de pe front. În sprijinul bătrâneții.
Începând cu 31 martie suntem alături de bătrâni, ducându-le acasă alimente (și nu numai). Toate aceste experiențe neprețuite au fost consemnate de colegul nostru Alexandru Alupei în Jurnal de front. În sprijinul bătrâneții. Alex speră să scoată o carte cu acest material. Speranța lui a devenit proiectul nostru.

Image
Citește jurnalul nostru în sprijinul bătrâneții
Exploratorii NoGravity
Proiect prin care derulăm întâlniri periodice cu familii interesate de activități montane și geoturism. În carul acestora prezentăm trasee montane și destinații de geoturism, ideale pentru familie.
Naturaliștii NoGravity
Program realizat cu sprijinul NoGravity Explorer, prin care derulăm programe de geoturism și activități practice în Științele Vieții și ale Pământului și astronomie pentru copii, tineri și familie.
Tabăra de geoștiințe aplicate pentru olimpicii naționali la Științele Pământului
Program devenit tradiție, derulat cu sprijinul NoGravity Explorer și al Inspectoratului Școlar al Municipiului București, prin care ajutăm elevii de liceu din București cu cele mai bune rezultate la Olimpiada de „Științele Pământului” să se inițieze în practica geologică și să îți îmbunătățească cunoștințele teoretice în geoștiințe.